LEAH REMINI: SCIENTOLOGY AND THE AFTERMATH

“Na 34 jaar Scientology…”

In deze Emmy award winnende serie zien we actrice Leah Remini die de wereld verbaasde toen zij abrupt besloot om Scientology na 34 jaar te verlaten. Maar dit was nog maar het begin…

Sinds 2016

2 seizoenen

Documentaire serie

Het verhaal

Leah Remini verbaasde de wereld toen zij abrupt besloot om Scientology na 34 jaar te verlaten, maar dit was nog maar het begin. Haar boek Troublemaker brak in 2015 alle records in de media, en werd door de New York Times bestempeld als een blockbuster. Haar boek stond bovenaan de lijst van bestsellers en haar verschijning bij de ABC’s 20/20 was de meest bekeken aflevering van het jaar.

Leah vertelt haar schokkende verhaal aan Crime+Investigation tijdens een documentaireserie van maar liefst zes afleveringen. Haar doel is om andere leden van Scientology te helpen de kerk te verlaten door haar eigen verhaal te vertellen, inclusief alle dramatische en pijnlijke momenten die hierbij kwamen kijken.

De serie won in 2017 een Creative Arts Emmy Award voor beste informatieve serie. Het tweede seizoen zie je op C+I vanaf woensdag 18 oktober.

ProjectThe Obama Years
0000